top of page

Ultra marine

seriya_ultra_marine_2_0.jpg
seriya_ultra_marine_3.jpg

Vraćajući se sa mora, uvek primjećujemo koliko naša koža bolje izgleda - sveža, glatka, odmorna, kao da je ispunjena unutrašnjim sjajem. Dajte svojoj koži luksuz primorskog letovališta svakog dana sa Ultra marine serijom kozmetike za negu kože koja je zasnovana na najfinijim sastojcima morskog porekla.

Dragocena morska hrana - morska sol, alge i crni kavijar - aktivni su sastojci koji imaju savršeno izbalansiran sastav koji može produžiti mladolikost kože i očuvati njenu svežinu i lepotu.

Nova serija temelji se na 2 luksuzna kompleksa morskog porekla: Sea Minerals i Complexe Caviar™, čije sinergističko delovanje pomaže ubrzavanju procesa obnavljanja ćelija, normalizaciji metaboličkih procesa, poboljšanju lokalnog imuniteta kože, zaštiti je od štetnog delovanja aktivnih radikala i sprečava prerano starenje. Delovanje morskih sastojaka pojačano je od drugih prirodnih sastojaka: prirodnih ulja, biljnih ekstrakata, hidratantnog kompleksa Hidrovance™, alantoina, pantenola, hijaluronske kiseline, elastina i kofeina.

BIO + Black Caviar

caviar-2.jpg
caviar-1.jpg

Kozmetika iz serije BIO + Black Caviar je otelovljeni luksuz mora crnog zlata (crnog kavijara), kombinujući napredna dostignuća savremene nauke i vredne prirodne sastojke. Serija je zasnovana na sinergijskom kompleksu bogatim hranjivim sastojcima crnog kavijara, dopunjenom peptidima i ekstraktom morskih algi, pravi je eliksir za vraćanje vitalnosti i lepote vašoj koži i kosi. Takav "čarobni koktel" biološki aktivnih supstanci podstiče prirodne procese obnavljanja i podmlađivanja ćelija, intenzivno neguje kožu i kosu, probudi njihovu vitalnost i aktivira metabolizam, pomaže u suočavanju sa znakovima stresa, umora i starenja.

AURUM

aurum-1.jpg
aurum-2.jpg

Kozmetika najvišeg standarda. "Highlight" kozmetike serije AURUM je jedinstven preparat zasnovan na zlatnim mikročesticama Colloid PMG-VP (SAD). Ima snažan efekat protiv starenja, koji je zasnovan na multifunkcionalnosti plemenitog metala.

Zlato značajno povećava sposobnost kože da apsorbuje i zadržava vlagu, a takođe je i odličan „provodnik“ za vitamine, biljne ekstrakte i druge korisne supstance, olakšavajući njihovu isporuku u ćelije kože. Čestice čistog 24-karatnog zlata uključene u kozmetičke proizvode AURUM serije imaju odličnu biokompatibilnost. Daju koži jedinstveni unutrašnji sjaj, doprinose prirodnom obnavljanju ćelija, smanjuju težinu bora.

Intenzivna ishrana, hidratacije i zaštita od stresa pružaju koži vrhunske aktivne sastojke - natrijum hijaluronat, marokansko arganovo ulje, ekstrakte belog čaja iz visoravni Kine i mediteranskog cveta narandže.

Snail mucin

snail3_sprava-1.jpg
snail_2_sleva-1_0.jpg

Nova serija zasnovana je na filtrate Poli Helikan PF sa 99% puževim mucinom. Ovo je multifunkcionalni kozmetički sastojak koji sadrži veliki broj biološki aktivnih materija: alantoin, kolagen, elastin, vitamini A, C, E, B6, elementi u tragovima, aminokiseline, glikolna, hijaluronska kiselina i čitav kompleks peptida - i sve je to prirodnog porekla!

 

Povećani sadržaj mucinog puža u seriji znači garant efektivnog multifaktorijalnog efekta na koži:

• smanjuje se dubina i težina bora na licu, tekstura kože se izglađuje;

• vraćena je elastičnost i čvrstina kože;

• ubrzava se regeneracija oštećenih tkiva, zaceljivanje ožiljaka i različitih oštećenja kože;

• usporavanje starenja kože

Green snake

green_snake.jpg
sprava.jpg

Kozmetika protiv starenja Green snake razvijena je na osnovu jedinstvenog SIN®-AKE tripeptida, čija struktura reprodukuje sekvencu proteina koja je odgovorna za paralizujuću funkciju otrovnica Tropidolaemus wagleri. SIN®-AKE deluje kao mišićni relaksant - lagano blokira aktivno kretanje mišića, što pomaže iglađivanju bora bez ometanja prirodne izraze lica.

Sada možete slobodno izraziti emocije i biti sigurni da vam se neće pojaviti nove bore. Proizvodi su bazirani na SIN®-AKE deluju kao blaža alternativa injekcijama mioparalizujućeg toksina, bezbolni su, bezbedni, nemaju posledica u obliku „zamrznutih“ izraza lica, ali su efikasni, što dokazuju testovi švajcarske kompanije DSM.

Upotreba kozmetike Green Snake omogućava vam da uočite rezultat u roku od nekoliko dana: dubina nabora se smanjuje, bore na licu postaju manje primetne, koža dobija glatkoću i elastičnost.

Rešite se bora. Uživajte u emocijama!

TRUBIOTIC

image_2021-01-29_223437.png
image_2021-01-29_223801.png

Inovativna komponenta, nova u 2019. Dobija se korišćenjem jedinstvene patentirane tehnologije koja čuva netaknutu ćelijsku membranu, zbog čega je u stanju da „komunicira“ sa kožom na svom „jeziku“, imitirajući specifična svojstva bakterije (Lactobacillus plantarum):

Ima sledeća svojstva: uspostavlja ravnotežu mikrobioma kože, aktivira zaštitne mehanizme kože, smanjuje gubitak vlage i uklanja suvu kožu, štiti od negativnih faktora okoline i smiruje osetljivu kožu, pruža osećaj udobnosti

 

TrueBiotic. Integrisani pristup rešavanju problema suve, osetljive, problematične kože i vraćanju njenog prirodnog zdravog stanja:

SimReboot L19

+ niacinamid (B3), pantenol (B5) jačanje epidermalne barijere i zaštitu kože od uticaja nepovoljnih faktora okoline

+ betain, alantoin antiinflamatorni efekat, smanjenje crvenila

+ ekstrakt semena ovsa smanjenje transepidermalnog gubitka vlage i uklanjanje suve kože

Pure Philosophy Niacinamide

nc_600x420_0.jpg
nc_600x420_2.jpg

Linija Pure Philosophi Niacinamide dizajnirana je da efikasno neguje mladu kožu, ne samo da izbegava nedostatke, već i da kožu dugo drži svežom i elastičnom. Uz Pure Philosophy Niacinamida lako je dobiti zdravu, blistavu kožu - samo 15 minuta dnevno i tri koraka do lepote: čišćenje, toniranje i vlaženje.

Serija se zasniva na 2 aktivna sastojka:

NIACINAMIDE PC - jedinstveni sastojak koji pomaže u suočavanju sa kožnim problemima i značajno poboljšava njen izgled.  ! Procenat NIACINAMIDE PC koji je uključen u sastav proizvoda za lice je 1-3%, što omogućava najefikasniju negu za mladu kožu.

EKSTRAKT GINSENG-a - tonira, neguje i vitamine - vraća prirodni sjaj zdravoj koži. Čista filozofija Niacinamid [Čišćenje + toniranje + vlaženje] - formula za zdravu mladu kožu.

Preporučena starost: 18 - 30 godina.

Kolekcija EGCG

Matične ćelije zelenog čaja

5.jpg
6.jpg

Kolekcija EGCG zasnovana je na moći 4 komponente korejskog zelenog čaja i jedinstvenog japanskog matcha čaja. Sastav serije uključuje aktivne komponente zelenog čaja uzgajanog u ekološki čistim oblastima korejskog ostrva Jeju:

  • BioGenic EGCG-200 - kompleks sa visokim sadržajem epigalokatehin galata - visoko aktivnog polifenola, najjače antioksidativne komponente zelenog čaja,

  • Fermentisani ekstrakt zelenog čaja AG-GreenTea Ferment, Hidrolat zelenog čaja,

  • ekstrakt matičnih ćelija zelenog čaja

  • prirodna japanska zelena čajna čaja

bottom of page